Tuesday, 30 May 2017

MELACEP ULTIMATE SERUM

Set skin care yang pertama saya pakai di marykay adalah set TIMEWISE. Memang sangat best sebab kulit kembali muda. Garis2 halus dah mula kurang.

Lepas tu saya jatuh hati pulak dengan SET MELACEP PLUS. Set ni lagi lah best. Lepas kulit dah nampak muda dengan timewise, Melacep akan cerahkan serta sekatakan TONA KULIT. Salah satu regimen set Melacep yg sgt saya suka ialah MELACEP PLUS+ ULTIMATE SERUM.

Ianya berfungsi :
  • Menambanbaikkan keadaan kulit, kulit lebih sekata, licin, sihat dan jernih
  • Bintik - bintik hitam atau pigmentation berkurangan
  • Ultimate serum bukan sahaja menyasarkan melanin, tapi ianya akan melindungi kulit daripada bendasing yg merosakkan kulit yg akan menyebabkan kulit menjadi kusam
  • Memberi manfaat kecerahan kulit dalam jangka masa pendek dan jangkamasa panjang
  • Untuk mengeluarkan serum ini, marykay mengambil masa 7 tahun untuk menjalan kan kajian


Memang best dan puas hati. Berminat nak FREE SKIN CARE CLASS ATAU FREE CONSULTATION boleh whatsapp saya ye.

0 comments:

Post a Comment

 

Mary Kay My Passion Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang