KELAS PENJAGAAN KULIT WAJAH & KELAS TATARIASSebagai seorang Beauty Consultant Mary Kay, tugas saya bukan sahaja untuk mencantikkan wanita yang memerlukan keterampilan yang menawan tetapi saya juga bertanggungjawab untuk memperkayakan wanita mencapai apa yang mereka inginkan dalam hidup kerana kita semua berhak untuk kaya dan berjaya.Jadi dengan itu saya mempelawa anda semua (tidak kira tua atau muda, cantik atau tidak) untuk menghadiri kelas yang saya anjurkan dan belajar bagaimana untuk memperolehi kulit yang gebu, sihat dan bersinar serta mempelajari solekan yang sesuai untuk ke pejabat atau special event.

Kenapa kelas saya sangat sesuai untuk anda yang nak belajar keterampilan diri?

  1. Pengalaman saya di dalam industri kecantikan dan menjadi jurumekap selama 10 tahun dan merupakan owner kepada Dmeera Beauty & Spa.
  2. Anda akan mempelajari teknik solekan yang terkini secara PERCUMA.
  3. Anda juga dapat merasai produk Mary Kay dari set Botanical hinggalah ke set Timewise. Dan juga dari range body care hingga manicure pedicure.
  4. Sesi consultation mengenai kulit anda secara PERCUMA. Saya akan customised skincare yang kulit anda perlukan. Tak beli tak mengapa kerana yang penting anda tahu apa yang penting untuk kulit anda kan.
  5. Shopping 24 hrs dengan saya. FREE delivery di area Lembah Klang.

Berikut adalah tentatif program untuk setiap kelas saya :
  • Lips & Hand spa
  • Step-by-Step Facial
  • Basic Makeup & Makeover
  • Individual Consultation

Tiada masa untuk hadir ke kelas saya? Don't worry. Saya sangat mengalu-alukan anda untuk mengadakan sesi kelas penjagaan kulit wajah dan solekan di tempat anda (ofis / rumah). Group yang kecil pun tak mengapa asalkan anda belajar macam mana nak jadi cantik.

Untuk tempahan kelas atau consultation, boleh hubungi saya. Segala pertanyaan akan dijawab secepat yang mungkin.

019-320 4516

Sha Mary Kay
Beauty Consultant

0 comments:

Post a Comment

 

Mary Kay My Passion Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang